Contact

De artikelen en blogs die wij tonen op slapenweb.nl zijn enkel informatief. Wij mogen geen medisch advies geven, raadpleeg altijd een arts of professionele hulp voor medisch advies indien u twijfelt.

Deze website is opgericht omdat er vaak niet duidelijke informatie te vinden is over bepaalde onderwerpen. Regelmatig komt het voor dat je met een vraag zit en het antwoord zoekt op Google of een andere zoekmachine, maar dat de websites het maar deels beantwoorden.

We hebben aan de inhoud van onze website veel aandacht besteed, maar we kunnen niet uitsluiten dat deze onvolledigheden of fouten bevat.

Wij proberen een zo volledig mogelijk antwoord en informatie te geven over deze onderwerpen zodat je altijd voldoende geïnformeerd bent. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen wanneer je onjuiste informatie ziet of andere informatie heeft.

Heb je een fout gezien, of een suggestie of tip? Neem dan contact op met info@slapenweb.nl

Contactgegevens:

Slapenweb.nl
Box A1419
Oder 20
2491DC Den Haag

Email: info@slapenweb.nl
Tel: +31625278079 (Alleen Whatsapp)

Over het team van Slapenweb

CHIEL

Oprichter van Slapenweb.nl

Vader van een dochter en houdt van reizen en weekendjes weg. Zo wordt er steeds meer kennis opgedaan bij nieuwe omgevingen en slaapkamers. Na verschillende slaapproblemen waarover weinig complete artikelen te vinden waren, had hij besloten om zelf een website te onderhouden.

Enthousiast over het verstrekken van nuttige en boeiende informatie over alles wat met slapen en welzijn te maken heeft. Hierdoor leert hij ook veel omtrent slapen en wordt deze website steeds completer. Dit resulteert in meer expertise op het slaapgebied.

Het schrijven van deze artikelen kost veel tijd en is een dagelijkse bezigheid geworden. Hij is vaak onderwerpen of producten aan het onderzoeken om goede artikelen te schrijven met de juiste informatie.