Litollo

Op zoek naar een zwangerschapskussen of verzwaringsdeken van Litollo? Bekijk hier de aanbiedingen en reviews van deze producten. Vaak uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Alle Litollo aanbiedingen:

Hier vind je een greep uit het assortiment van Litollo.

Overzicht
Litollo zwangerschapskussen

Litollo zwangerschapskussen

 • J-vorm
Bekijk op bol
Litollo zwangerschapskussen

Litollo zwangerschapskussen

 • U-vorm
Bekijk op bol
Verzwaringsdeken 8kg

Verzwaringsdeken 8kg

 • 8KG – Bamboe materiaal
Bekijk op bol
Verzwaringsdeken 7kg

Verzwaringsdeken 7kg

 • 4-seizoensdeken
Bekijk op bol
Verzwaringsdeken 6kg

Verzwaringsdeken 6kg

 • 6KG – Bamboe 150x200cm
Bekijk op bol
Verzwaringsdeken hoes

Verzwaringsdeken hoes

 • Litollo
Bekijk op bol
Litollo Verzwaringsdeken 12kg

Litollo Verzwaringsdeken 12kg

 • 12KG – Met fleece buitenhoes
Bekijk op bol

Wil je meer producten zien? Bij de producten zelf kan je kleur of gewicht kiezen. Of bekijk hier voor het volledige aanbod van Litollo.

Litollo Zwangerschapskussen

Litollo staat bekend vanwege de goede kwaliteit zwangerschapskussens die ze in het assortiment hebben. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo heb je de U-vorm waarbij je een volledige lichaamsondersteuning hebt met een kussen aan de voorkant en een kussen aan de achterkant. Maar er zijn ook zwangerschapskussen in J-vorm, dit is een langwerpige vorm die schuin afloopt voor optimaal comfort.

Het grootste verschil bij een Litollo kussen is dat de U-vorm aan beide zijdes ondersteuning geeft maar veel ruimte in beslag neemt. En dat de J-vorm aan één zij steun geeft en hier is ook de kans groter dat je sneller gaat draaien. Dit kussen wordt ook soms zijslaapkussen, body pillow of voedingskussen genoemd.

Litollo zwangerschapskussen XXL

Dit Litollo zwangerschapskussen XXL is het grootste kussen in de vorm van de letter U. Dankzij het ergonomisch ontwerp kan je hierdoor beter slapen tijdens zwangerschap of aandoeningen waarbij je ondersteuning nodig hebt. Want je kunt hiermee een goede slaaphouding aannemen wat kan zorgen voor een betere nachtrust. Omdat je rug ondersteund wordt draai je niet zo snel in de slaap dus blijf je in de juiste houding liggen. Dit is één van de meest verkochte kussens van Litollo. Voordelen van dit lichaamskussens XXL is dat het met een afneembare hoes geleverd word. Deze kan je makkelijk uitwassen en zijn ook los verkrijgbaar zodat je een extra hoes hebt wanneer het in de was zit.

Litollo U-vorm

Litollo U-vorm
 • Volledige lichaamsondersteuning
 • Afneembare hoes
 • Grote XXL maat
 • 6 verschillende kleuren
 • Score: 4.5 uit 5 door 225+ reviews

Je hebt keuze in verschillende kleuren bij een Litollo zwangerschapskussen XXL namelijk: Blauw, Grijs, Geel, Groen, Roze of Wit. Alleen kan het mogelijk zijn dat door de grote vraag sommige kleuren tijdelijk niet leverbaar zijn. Ben je nog niet overtuigd van dit Litollo kussen? Kijk dan bij de ervaring van meer dan 175 mensen die gemiddeld een 4.5 geven.

J-Vorm

Er zijn ook Litollo kussens in een langwerpige vorm. Deze nemen minder ruimte in bed en bieden ook een goede ondersteuning tijdens het slapen. Vanwege de speciale J-vorm geeft dit een optimale steun aan één zijde van het lichaam. Tijdens de zwangerschap is dit een zeer geschikt kussen maar ook kan je het gebruiken bij pijnklachten zoals nek-, schouder of rugpijn. Het Litollo kussen kan ook gebruikt worden tegen het snurken of slaapapneu omdat symptomen verminderen bij het zijslapen.

Litollo J-vorm

Litollo J-vorm
 • Lichaamsondersteuning aan één zij
 • Afneembare hoes
 • 6 verschillende kleuren
 • Fleece of Katoen
 • Score: 4.7 uit 5 door 60+ reviews

Ben je nog niet overtuigt na dit Litollo zwangerschapskussen review? Het is ook mogelijk om bij het kussen zelf te kijken, daar zie je veel ervaringen van andere mensen. Het scoort maar liefst gemiddeld een 4.7 uit 5 sterren met meer dan 40 reviews. Het Litollo J kussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder Grijs, Geel, Groen, Blauw en Roze. En je kunt kiezen uit 2 verschillende materialen namelijk Katoen of Fleece. Ook kan je de Litollo zwangerschapskussen hoes los bestellen mocht je er een extra nodig hebben.

Hoes

Het voordeel van Litollo is dat er ook extra hoezen leverbaar zijn. Wil je een nieuwe Litollo zwangerschapskussen hoes zodat je de andere hoes uit kan wassen? Dan kan je deze los bestellen en eventueel ook in een andere kleur.

Litollo verzwaringsdeken

Naast zwangerschapskussens of voedingskussens heeft Litollo ook verzwaringsdeken in het assortiment. Dit zorgt voor een betere ontspanning van het lichaam en kan zorgen voor een betere nachtrust. Ook kan een Litollo verzwaringsdeken goed helpen bij verschillende slaapproblemen. De deken geeft een soort knuffelgevoel waardoor je makkelijker in slaap kan vallen.

Litollo J-vorm

Litollo Verzwaringsdeken 8 kg - Duurzaam Bamboe Materiaal
 • Geschikt voor: Mensen met slaapproblemen of stoornissen, slechte slapers en mensen die van knuffelgevoel houden.
 • Positief effect op de nachtrust bij aantal aandoeningen.
 • Veel keuze gewicht en materiaal
 • Score: 4.5 uit 5 door 150+ reviews

Verkrijgbaar in verschillende gewichten en keuze uit fleece en katoen. Het materiaal van de deken bestaat uit Polyester- en katoenvezels of er kan ook de voorkeur gegeven worden aan bamboe materiaal. Dit is een ademende stof wat een thermisch isolerend effect geeft. De afmeting van de verzwaringsdeken is 150x200cm.

Meer informatie

Als je meer informatie nodig hebt over een kussen of deken staat hieronder een korte uitleg.

Litollo kussen

De reden waarvoor je een Litollo kussen wilt gebruiken is bepalend met welke vorm je het beste kan kiezen. Zo is de zwangerschapskussen U-vorm zeer geschikt tijdens de zwangerschap maar ook bijvoorbeeld na een operatie waarbij je niet mag draaien op de andere zij.

De U-vorm kan de meeste ondersteuning geven aan het lichaam omdat het aan beide zijden een kussen heeft. Maar het nadeel is wel dat dit lichaamskussen veel ruimte inneemt. Zo heb je een groot bed nodig, zeker wanneer je samen slaapt met een partner.

Het is ook mogelijk om de J-vorm van het merk Litollo te gebruiken. Heb je moeite om in slaap te vallen, dan kan dit ook een ideaal kussen zijn. Ook kan het voordelen hebben tegen snurken omdat zijslapen de kans hierop verminderd. Op de rug zakken namelijk de mondspieren achterin de keel wat snurken of slaapapneu kan verergeren.

Litollo deken

Door het gewicht van de Litollo verzwaringsdeken kan dit de gehele slaapkwaliteit verhogen. In het begin kan het wennen zijn maar uiteindelijk val je sneller in slaap en de diepe slaap verbeterd. De volgende morgen word je dan uitgerust wakker.

Er zijn studies gedaan naar de werkingen van een verzwaringsdeken en wat het voordeel was dat een deken zwaarder is. Maar uit de resultaten kwam naar voren dat het bij een aantal aandoening verschillende voordelen liet zien: Autisme, ADHD, slapeloosheid en andere slaapproblemen en stoornissen.

Welk gewicht nodig?

Het is wel belangrijk dat je een verzwaringsdeken met het juiste gewicht aanschaft. De dekens zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten: 6kg, 8kg, 10kg, 12kg of 16kg. De meest gekozen deken is de Litollo verzwaringsdeken van 8kg.

Om het juiste gewicht te kiezen moet je 10% van lichaamsgewicht nemen. Dus ben je rond de 70kg dan kan je het beste kiezen voor 8kg deken. Het is beter om iets zwaarder te nemen omdat je dan het beste effect hebt. Wanneer het te licht is heeft een verzwaringsdeken weinig effect. Maar een te zware deken is ook niet goed en kan zwaar op het lichaam zijn wat benauwend gevoel kan veroorzaken.

Welk materiaal?

De Litollo dekens kunnen polyester en katoenvezels bevatten maar zo heb je ook Litollo verzwaringsdekens die ontworpen zijn met een duurzaam bamboe materiaal. Dit heeft als voordeel dat het een goed ademende en absorberende stof is wat een perfecte isolatie geeft. Zo kan het lichaam de warmte goed kwijt en heb je toch geen last van kou door de thermische isolatie.

Polyester en katoen wordt in veel andere dekens en kussens gebruikt omdat dit een zacht en verfrissend materiaal is. Bij de producten zelf staat of het uit polyester of bamboe bestaat.